نزدیک به یکسال است که اسمش را میشنویم و روزمره آمارش را مرور میکنیم. عید و دورهمی های شب عید و حتی یلدای سال 99 خانواده های ایرونی را تحت الشعاع خودش قرار داد. ترددها سطح شهر را محدود و در مواردی هم ممنوع کرد. دید و بازدیدهای عید که هیچ دید و بازدیدهای معمولی مان را نیز تحت تآثیر خودش قرار داد. مراسم ها و تجمعات انسانی را به دوری گزیدن های ناخواسته بدل ساخت. علاوه بر فرهنگ و اجتماع، مرزهای اقتصادی و حتی سیاسی را در نوردید تا علاوه بر مرگ و میر؛ فقر و فلاکت با خودش به بار بیاورد. رشد اقتصادی جهان را کند کرد و ده ها یا شاید هم صدها مسئله ریز و درشت دیگر را مطرح کرد. در این مقاله قصد داریم از کرونا سخن بگوییم. از زمانی که آغاز شد تا روزی که خواهد بود.
کروناویروس ها (نام علمی: Coronaviruses) خانواده بزرگی از ویروس ها و زیر مجموعهٔ کروناویریده هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل میشود. کروناویروس ها در دههٔ ۱۹۶۰ کشف شدند و مطالعه بر روی آنها به طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت. این ویروس به طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا میکند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس منتقل شده به انسان، کشف شده است. (منبع این مطلب)
این بیماری برای اولین بار در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان استان هوبئی، کشور چین شناسایی شد. در ۱۱ مارس، سازمان جهانی بهداشت شیوع بیماری را دنیاگیری اعلام کرد. (منبع مطلب)
البته چینی ها تصور و بیان دیگری دارند. خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز در تاریخ 22 اسفند 1398 خبری را منتشر کرد که حکایت چینی ها را نقل میکند.
«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنج شنبه در حساب کاربری خود در توئیتر تردیدهایی را درباره احتمال ورود ویروس کرونا به چین توسط ارتش آمریکا مطرح کرد.این مقام چینی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اولین بیمار مبتلا (patient zero) در آمریکا کی شناسایی شد؟ چه تعداد از مردم آلوده شدند؟ نام بیمارستان ها [محل نگهداری افراد آلوده] چیست؟ ممکن است ارتش آمریکا این بیماری همه گیر را به ووهان چین آورده باشد.وی تصریح کرد: «شفاف باشید! آمارهای خود را علنی کنید! شما به ما یک توضیح مدیون هستید!»
البته این سخنان و اظهاراتی تویتری از سوی ترامپ بی پاسخ نماند و او هم توئیت کرد که کار کار چینی ها ست.« دونالد ترامپ دوشنبه شب با انتشار توئیتی نوشت: «ایالات متحده مقتدرانه از صنایعی مانند خطوط هواپیمایی که به طور ویژه از ویروس چینی آسیب دیده اند حمایت میکند.»»
(منبع خبر)
خلاصه اینکه بر سر منشا و مبدا ویروس کرونا دعوای اساسی بین امریکا و چین در گرفت. در نهایت سازمان بهداشت جهانی هم چین را به عنوان مبدا کرونا میشناسد. (منبع )
مبدل شدن کرونا به یک جنگ روانی و رسانه ای تمام عیار
با ورود سیاستمداران به موضوع حساس و حیاتی سلامتی مردم و تبعات ناشی از شیوع کرونا جنگی رسانه ای در عالم پیرامون منشا و مبدا کرونا بین چین و امریکا شکل گرفت که به مواردی از توئیت های طرفین اشاره شد. اما فقط سیاستمداران و رسانه های این دو کشور نبودند که به موضوع واکنش نشان دادند. هجمه رسانه ای دول اروپایی را هم شامل میشد.
'منشاء کرونا ووهان نبود'؛ چرا چین میخواهد تقصیر را به گردن دیگران بیندازد.
جمله بالا فقط یکی از تیترهای رسانه ای بی بی سی فارسی است. (مطالعه کامل متن خبر )
جنگ روانی امریکا و چین بر سر موضوع کرونا حتی به شورای امنیت سازمان ملل متحد کشیده میشود:
ایرنا گزارش میدهد ایالات متحده در راستای جنگ رسانه ای با چین بر استفاده از «ویروس ووهان» به جای کووید-۱۹ و درج آن در قطعنامه شورای امنیت یا جمع بندی نشست گروه ۷ اصرار دارد که همین مساله مانع از به ثمر رسیدن یک جمع بندی شده است.
چندی پیش فعالان شبکه های اجتماعی در چین نیز فرضیه ای را درباره احتمال آغاز شیوع ویروس کرونا از آمریکا مطرح کرده بودند.
این مطلب در حال تکمیل شدن است ...
اطلاعات تماس -(پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه 9 تا 17 و پنجشنبه 9 تا 13 )
شماره همراه: 09333256151
شماره تماس : 66740790 (021)
شماره تماس : 66748939 (021)
کد پستی : 1131643413
امکان دریافت حضوری کالا از فروشگاه فقط با هماهنگی های لازم وجود دارد.
ایمیل: shumiashop@gmail.com
شومیا ماحصل «سال ها تجربه در حوزه پخش و واردات لوازم خانگی» و «ایده پردازی و شور و نشاط جوانی» است که با ابزار روز و فناوری اطلاعات گره خورده است تا چند نسل از کارگزاران اجرایی و برنامه ریزی برای تحقق یک کسب و کار جدید مبتنی بر «مشتری مداری» و «خلق فرصتهای جدید» و «گسترش ذی نفعان اقتصادی»گرد هم آیند.
فروشگاه اینترنتی شومیا در طی یک فرآیند 5 ساله قصد دارد به یک فروشگاه اینترنتی عام و عمومی بدل شود. عرضه ی یخچال فریزر، ماشین لباسشویی و ظرفشویی،کولر آبی، بخاری، پنکه، جاروبرقی مونوتک،جاروبرقی وینسنت، مایکروفر ،ریش تراش و سشوار،اتو مو و اپیلاتور، تلفن همراه و تبلت در طی فازهای مختلف مورد هدف گذاری کاری شومیا است.
فروشگاه اینترنتی شومیا با شعار «شومیا، همراه شما در بازار» سعی خواهد نمود خلاءهای موجود در بازار کشور را بمنظور ارائه خدمت به ایران و ایرانی حتی المقدور پر نماید.
تمامی خدمات و محصولات سایت شومیا، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.