173 روز از 15 مهر ماه آغازین روز عملیات طوفان الاقصی میگذرد کشتار وحشیانه و نسل کشی فلسطینی ها در غزه بالاخره در روز ششم فروردین 1403 شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه آتش بس فوری در غزه را تصویب کرد.
پرسش اساسی اینجاست که آیا صلح و امنیت رهاورد قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای مردم فلسطین و ساکنان غزه خواهد بود یا خیر؟
برای پاسخ به این پرسش فقط دو هفته پایانی ماه رمضان را باید صبر کنیم دو هفته ای که دو روز آن بدون آتش بس گذشته است. در این مقاله خبری روند تحولات آینده و آنچه در میدان شاهدش خواهیم بود پیش بینی میشود.
سرانجام پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل 6 فروردین ماه 1403 برابر با 25 مارس 2024 با 14رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه 2728 را برای برقراری آتشبس فوری در غزه موافقت کردند تا در 15 روز باقیمانده در ماه مبارک رمضان آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود. (منبع)
دو روز از صدور قطعنامه شورای امنیت میگذرد و آنچه در میدان میبینیم توحش اسرائیلی در حمله به بیمارستان ها و مراکز درمانی ست. شوک بیمارستان شفای غزه فروکش نکرده است اسرائیلی ها به بیمارستان ناصر در غزه یورش برده اند و البته فقطبیمارستان های غزه نبوده بلکه حمله به مرکز درمانی جنوب لبنان را نیز در همین 48 ساعت اخیر به کارنامه خود افزوده اند. البته حزب الله لبنان به تلافی این حمله به اسرائیلی ها پاسخ داد.
اظهار نظر طرفین و هواداران پیرامون قطعنامه
سخنگوی وزارت خارجه ایران با مثبت خواندن اما ناکافی بودن قطعنامه از ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن قطعنامه سخن گفت
البته آنچه از سوی رسانه ها و کارشناسان و حتی بازیگران میدانی و حامیان آنها پنهان نماند لایه های زیرین و پشت صحنه تصویب این قطعنامه است.
خبرگزاری اسپوتینک فارسی با عنوان « آیا اسرائیل به شورای امنیت دهن کجی خواهد کرد؟» این چنین نوشت:
«البته در همین قطعنامه اخیر هم ایالات متحده آمریکا تلاشهای بسیار زیادی انجام داد تا عبارت الزام به آتش بس از متن قطعنامه پیشنهادی حذف شود. بسیاری کارشناسان و همچنین محافل دیپلماتیک باور دارند با توجه به حمایت ایالات متحده از اسرائیل وسابقه اسرائیل در دهن کجی به تصمیمات شورای امنیت، بعید به نظر میرسد اینبار هم ماجرا منجر به الزام اسرائیل به احترام به تصمیم شورای امنیت گردد »
العالم نیز بدین نحو به پوشش خبری «اصرار امریکایی ها در الزام آور نبودن قطعنامه شورای امنیت» میپردازد:
«متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن در پاسخ به سوالات خبرنگاران که چگونه آمریکا استدلال میکند که قطعنامه شورای امنیت که خواستار برقراری آتش بس فوری در غزه است، الزام آور نیست؟ بر تفسیر روز گذشته خود تاکید و به تبیین آن پرداخت.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: ما اعلام کرده ایم که هرگونه توافق برای آزادی گروگان ها باید از طریق مذاکره میان اسرائیل و حماس انجام شود نه از طریق سازمان ملل. میلر تصریح کرد: وقتی میگوییم این قطعنامه الزام آور نیست یعنی هیچ شرایط جدیدی بر طرف ها وارد نمیکند به این معنی که تحریم وضع نمیکند و مجازات درنظر نمیگیرد.»
یورو نیوز فارسی گزارش مفصلی پیرامون قطعنامه های قبلی شورای امنیت دارد و آنچه بدان اذعان میکند اینست که :
« در هیچ کدام از دو قطعنامه قبلی شورای امنیت که در مورد بدتر شدن وضعیت انسانی در غزه تصویب شد، خواست آتشبس مطرح نشده بود.
رأیگیری روز دوشنبه تبدیل به یکی دیگر از رویاروییهای قدرتهای جهانی شد که در جاهای دیگر درگیر مناقشات تنشآمیزی هستند.
این قطعنامه منعکس کننده تغییری در سیاست آمریکاست که خود را در تضاد با بسیاری از کشورهای جهان یافته است، زیرا حتی متحدان اسرائیل نیز برای پایان بی قید و شرط جنگ تلاش میکنند. در قطعنامههای قبلی، آمریکا خواست آتشبس را با خواست آزادی گروگانهای اسرائیلی در غزه به هم مربوط و مشروط کرده بود. در قطعنامه حاضر این دو موضوع به شکلی نه چندان محکم به هم پیوند داده شده، اما گزارهها و عباراتی در آن به کار رفته که به اشکال مختلفی تفسیرپذیر است.
»
اطلاعات تماس -(پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه 9 تا 17 و پنجشنبه 9 تا 13 )
شماره همراه: 09333256151
شماره تماس : 66740790 (021)
شماره تماس : 66748939 (021)
کد پستی : 1131643413
امکان دریافت حضوری کالا از فروشگاه فقط با هماهنگی های لازم وجود دارد.
ایمیل: shumiashop@gmail.com
شومیا ماحصل «سال ها تجربه در حوزه پخش و واردات لوازم خانگی» و «ایده پردازی و شور و نشاط جوانی» است که با ابزار روز و فناوری اطلاعات گره خورده است تا چند نسل از کارگزاران اجرایی و برنامه ریزی برای تحقق یک کسب و کار جدید مبتنی بر «مشتری مداری» و «خلق فرصتهای جدید» و «گسترش ذی نفعان اقتصادی»گرد هم آیند.
فروشگاه اینترنتی شومیا در طی یک فرآیند 5 ساله قصد دارد به یک فروشگاه اینترنتی عام و عمومی بدل شود. عرضه ی یخچال فریزر، ماشین لباسشویی و ظرفشویی،کولر آبی، بخاری، پنکه، جاروبرقی مونوتک،جاروبرقی وینسنت، مایکروفر ،ریش تراش و سشوار مک استایلر،اتو مو و اپیلاتور، تلفن همراه و تبلت در طی فازهای مختلف مورد هدف گذاری کاری شومیا است.
فروشگاه اینترنتی شومیا با شعار «شومیا، همراه شما در بازار» سعی خواهد نمود خلاءهای موجود در بازار کشور را بمنظور ارائه خدمت به ایران و ایرانی حتی المقدور پر نماید.
تمامی خدمات و محصولات سایت شومیا، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.