تا ایران 1400 فقط سی و دو روز فاصله داریم. سطح شهر تهران پر شده از بنرهای «تهران 1400» که شهرداری تهران نصب کرده است براستی سال 1400 چرا این اندازه اهمیت دارد؟
اهمیت این سال را بایستی در «همزمانی ورود ایران به سده جدید شمسی» با «تحولات شگرف فناورانه» دانست. خیلی وقت است که از عصر اطلاعات گذر کرده ایم و وارد عصر انفجار اطلاعاتی شده ایم. تجهیزات ارتباطی و ذخیره سازی اطلاعاتی آنقدر قوی شده اند که شاید کل اطلاعات موجود در ابر رایانه های اولیه هم اکنون در یک سرور جمع و جور خانگی قابل نگهداری باشد و البته به همین نسبت گوشی های تلفن همراه قوی و پرقدرت شده اند. شبکه های اجتماعی در دنیای امروز آن چنان جولان میدهند که رسانه های سنتی مثل مجله و روزنامه و رادیو و تلویزیون از آنها جامانده اند و اگر خودشان را با شرایط جدید وفق ندهند بی شک نابود میشوند.
اما آنچه اهمیت سال 1400 و دهه و صده پیش روی را برای ما ایرانی ها روز افزون میکند: همین تحولات چند وقت اخیر و عزم و اراده ملی مان برای بهره گیری از این فضا برای پیشتازی ملت و کشورمان است یا شاید هم با تنبلی و کاهلی مان فرصت های حال و آینده را از دست بدهیم.
1- سه شنبه 28 بهمن ماه: افتتاح رسمی نسل پنجم اینترنت تلفن همراه ( 5G )
بالاخره انتظارها به سر رسید و سه شنبه 28 بهمن ماه 1399 با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ششمین نمایشگاه اینترنت اشیا، نسل پنجم تلفن همراه به صورت آنلاین در پارک آب و آتش افتتاح شد.
پهنای باند بسیار بالا، کاهش تاخیر ارتباطات، سرعت بالاتر و ظرفیت بیشتر و ویژگی ها و خدمات جدید از مزایای نسل پنجم تلفن همراه است که در این ویدیو به آنها پرداخته شده است.
نسل پنجم تلفن همراه برای توسعه اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، داده های بزرگ، پزشکی الکترونیکی، مدیریت هوشمند شهری، خانه های هوشمند، توسعه خودرو های خودران و مدرن کردن کارخانه ها به کار مي رود. مطالعه بیشتر
2- پنجشنبه 18 دی ماه 1399 : شتاب گرفتن راه اندازی کارخانه های نوآوری با افتتاح کارخانه نوآوری شیراز
آبان ماه 1398 بود که معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اعلام کرده بود که ۸ کارخانه نوآوری بزودی راه اندازی میشود ایشان از شهرهای شیراز و یزد هم نام برده بود. البته این زود کمی طول کشید. بیش از یکسال طول کشید تا این وعده با افتتاح کارخانه نوآوری شیراز سرعت بیشتری بگیرد. پیش تر پارک فناوری پردیس و ناحیه نوآوری شریف وابسته به دانشگاه شریف نیز راه اندازی شده بودند البته در بخش خصوصی هم فعالیت های زیادی صورت گرفت کارخانه نواوری آزادی و راه اندازی دیجی کالا نکست از نمونه های بارز این اتفاقات است. دیجی کالا در سال 1398 مرکز نوآوری و فناوری گروه دیجی کالا را با (Digikala Next) راه اندازی کرده بود. البته گروه های دیگری هم بودند. مطالعه بیشتر
3- بهمن ماه 1398 : شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان
با گسترش شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان، کم کم بهره گیری از اینترنت و خرید های اینترنتی که از سالیان پیش آغاز شده بود بخاطر شرایط خاص قرنطینه ای و تعطیلات گسترده و عمومی شدت و اوج زیادی پیدا کرد. حتی کسبه سنتی برای جلوگیری از ضرور و زیان به فعالیت در این عرصه روی آوردند. شاید فقط بدی های کرونا را دیده باشیم اما باید بپذیریم روی اوردن به خرید و فروش اینترنتی و جهشی که دولت و بخش های مختلف مبتنی بر وب در این مدت کرده است به مراتب چشمگیرتر از زمان های دیگر بوده است.
4- 18 اردیبهشت 1397 : خروج امریکا از برجام و تبعات اقتصادی آن برای ایران
وقتیکه ترامپ از برجام خارج میشد شاید باور نمیکرد که همزمان با فشار حداکثری به ایران و ایرانی وارد میکند. علیرغم همه مشکلات ناشی از تحریم به دلیل خالی شدن بازار ایران از کالاهای خارجی چینی،ترکیه ای، اروپایی و کره ای تولید کنندگان داخلی کم کم نفسی چاق و تازه کنند. کمبود کالا به شدت در داخل احساس میشد و چاره ای جز تولید یا حداقل مونتاژ در داخل کشورمان نبود پس بسیاری از شرکت ها و گروه هایی که تا پیش از این وارد میکردند به جرگه تولید کنندگان پیوستند. از گوشی موبایل گرفته تا لوازم خانگی و خودرو همه و همه نیاز بازار داخل کشور بود که با کمبود شدید مواجه شده بود. البته ناموفق ترین بخش تولید در حوزه های اقتصادی بخش خودرو و موفق ترین بخش و سهم از آن لوازم خانگی شد. البته این نتیجه دلایل ریشه ای هم داشته است و دارد.
طیف وسیع فارغ التحصیلان دانشگاهی، ضرورت اصلاح نقش و عملکرد دانشگاه ها، بازار داخلی تشنه تحول و کالا فقط بخشی از فرصت هایی است که در ایران وجود دارد که هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی میتواند به آنها توجه کند و برایش برنامه ریزی کند یا این فرصت ها را بسوزاند.
پیش بینی برخی از گروه های موفق سال 1400 و دهه پیش رویمان
بنظر میرسد شرکت ها،اشخاص و گروه هایی که با شناخت توانمندی های خود و با سازمان دهی مناسب منابع در مسیر تولید یا توزیع هوشمندانه کالا مبتنی بر فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی روی آورده اند از جمله برندگان حتمی این بازی پیش روی ملت ایران باشند. تولید کنندگانی مثل دیپوینت، شرکت شکوفا الکتریک سرویس، مادیران وفروشگاه هایی مثل دیجی کالا یا حتی 19 کالا.
فروشگاه اینترنتی شومیا نیز مدتی است که در تهیه و تدارک برنامه ریزی سال و سالهای پیش روی خود است شومیا سعی میکند سال و دهه آینده را با شناخت دقیق از توانمندی های خود به گونه ای برنامه ریزی کند که فرصت های بهتر و بیشتری را بوجود بیاورد و نهایت استفاده را از این فرصت ها ببرد تا به جایگاه درخوری در بین فروشگاه های اینترنتی دست بیابد.
اطلاعات تماس -(پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه 9 تا 17 و پنجشنبه 9 تا 13 )
شماره همراه: 09333256151
شماره تماس : 66740790 (021)
شماره تماس : 66748939 (021)
کد پستی : 1131643413
امکان دریافت حضوری کالا از فروشگاه فقط با هماهنگی های لازم وجود دارد.
ایمیل: shumiashop@gmail.com
شومیا ماحصل «سال ها تجربه در حوزه پخش و واردات لوازم خانگی» و «ایده پردازی و شور و نشاط جوانی» است که با ابزار روز و فناوری اطلاعات گره خورده است تا چند نسل از کارگزاران اجرایی و برنامه ریزی برای تحقق یک کسب و کار جدید مبتنی بر «مشتری مداری» و «خلق فرصتهای جدید» و «گسترش ذی نفعان اقتصادی»گرد هم آیند.
فروشگاه اینترنتی شومیا در طی یک فرآیند 5 ساله قصد دارد به یک فروشگاه اینترنتی عام و عمومی بدل شود. عرضه ی یخچال فریزر، ماشین لباسشویی و ظرفشویی،کولر آبی، بخاری، پنکه، جاروبرقی مونوتک،جاروبرقی وینسنت، مایکروفر ،ریش تراش و سشوار مک استایلر،اتو مو و اپیلاتور، تلفن همراه و تبلت در طی فازهای مختلف مورد هدف گذاری کاری شومیا است.
فروشگاه اینترنتی شومیا با شعار «شومیا، همراه شما در بازار» سعی خواهد نمود خلاءهای موجود در بازار کشور را بمنظور ارائه خدمت به ایران و ایرانی حتی المقدور پر نماید.
تمامی خدمات و محصولات سایت شومیا، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.